Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: A/V Geek Skip Date: Feb 9, 2004 1:13am
Forum: prelinger Subject: Re: Attn: AV Geek Skip.

Thanks for the feedback. Hmmm. Maybe there was a glitch during the D.O.A. upload. I'll check it.

The source of D.O.A. is actually from 1 inch video captured to MPEG-2. Tell me more about the incorrect pulldown flags. I might have something set wrong.

Skip

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: archivefan Date: Feb 9, 2004 7:10am
Forum: prelinger Subject: Re: Attn: AV Geek Skip.

Skip,

Well, did you inverse telecine the 29.97 fps D1 NTSC source capture? If so, I think the pulldown flags are incorrect because the motion scenes are jerky and blurred. Pause and slow-mo through the scene where he is running through the streets of SF and you will see that the still frames seem to be composed of two incorrect adjacent fields). That is, the field-order seems wrong in the capture. This subsequently affects the pulldown flags.

Or is this just my setup? I'm screening D.O.A on PowerDVD and using BOB deinterlacing, BTW.

-archivefan

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: A/V Geek Skip Date: Feb 9, 2004 8:34am
Forum: prelinger Subject: Re: Attn: AV Geek Skip.

I didn't inverse telecine the file.